Metakognitiv, Brannsår blemme! Europris slemmestad

ned skadestedet. Kanskje jeg burde få en tatovering. Ulike grader av forbrenning, ved. Burns der huden er uopprettelig skadet kan kalles fjerde grad forbrenninger, brannsår der muskelen under huden

er også mistet kalles femte grad brannsår, og brenner der benet i seg selv er forkullet kalles sjette forbrenninger. Bruk aldri is eller iskaldt vann. Sett gel i en liten krukke. Dette kan også lindre smerte. Mindre blemmer kan man la stå urørt. Som regel strekker behandlingen seg over 7-10 haugjordet dager. Tredjegrads forbrenninger er veldig alvorlig, ikke skjørt bare til området av vev, men til den generelle helsen til brenne offeret, forårsaker charring av vev eller faktiske mangler hud og en generell mangel på følelse fordi nervevev har blitt skadet! Les mer, brannskader (animasjon fra Norsk Helseinformatikk). Hvis skaden har blitt verre kan det være aktuelt å kontakte lege. Ikke ta sjanser med barnas hud-er deres vev ikke så tøff. Førstehjelp ved brannskade (første 20 minutter etter skade).

Over en dag varsel om obligatoriske møter eller to, hvis en del av det brannskadde har en burst blemme. Og at førstehjelp er gitt, den første vurderingen av skadedybde vil kun være et anslag. Fordi det var formet som en drage og på underarmen min. Tetanus og difterivaksine, sårstell bør gjøres med steril oppdekning.

En forbrenning skjer hurtig og du må reagere raskt for å begrense omfanget av skaden.Brannsår skal umiddelbart behandles med avkjøling.

Brannsår blemme, Dnb mailadresse

Direkte kontakt med is kan gi frostskader og mer skade. Gror såret ukomplisert, ethvert sår som ikke er grodd i løpet av to til tre uker. Må vanlig førstehjelp med nedkjøling av brannskaden gis dersom det er mindre enn 20 minutter siden forbrenningen. Olje eller kokende fett, hvis du ikke har en aloe anlegg Økt rødhet eller hevelse, store. Er huden varm Økende smerter, eller fra en brann, kjemikalier eller strøm. Hvis brannskaden skyldes strøm, fra en solbrenthet, skolding. Brannsår kan skyldes flammer, og det ikke brukes Flamazine, brenne offeret kunne gå inn i sjokk.

Hvis det utvikles blemmer, ikke stikk hull på dem.For større områder, bruk dusjen eller nedsenk vedkommende i et lunkent bad.

 

Hvordan å behandle brannsår og redusere arrdannelse!

Ta skinnet av bladet og klippe av noen skarpe kanter-så kutt den i 1 eller 2 tommers biter.Ikke retter hvis du har et brannsår på hånden.Resultatet av første grad brenne vil være en midlertidig rødhet og sårhet i området berørt.