Når er man utro, Torstad skole asker

vil nok en kveld foregå tirsdag den. Området som blir berørt er: Baneveien Bekkeliveien Delekantbakken Gunnerudveien Nedre Fagerlivei Skjeggeruddalen Sliperiveien Tronstadveien Berørte abonnenter vil bli varslet pr SMS/Telefonvarsling.

La kaldtvannet renne til det er klart. Området som blir berørt denne kveld er: Lierbakkene Mellomveien Sørumveien Vikefaret Vikerveien Berørte abonnenter vil bli Les mer - 18:56 Vannet er tilbake på Nærsnes Status vannlekkasje Nærsnes hovedledning Vannet er tilbake mandag ettermiddag for alle etter reparasjon av vannledning. Vi har fått på plass mange gode og innovative systemer, vi har videreutviklet våre medarbeider og rekruttert nye og godt kvalifiserte ansatte. Les mer - 21:33 Vannavslag i Sjåstadveien Det skal repareres en vannlekkasje i Sjåstadveien tirsdag. Området som blir berørt denne kvelden er: Berghylla Blåveisstien Brinken Fjellstien Gruveveien Holteveien Hummelbakken Konglestien Seljestien Sørum Les mer Utbedring av Gjellebekkveien i Lier ncgs AS ved Nils Christoffer Gevelt og Lier kommune har inngått en avtale om utbedring av Gjellebekkveien med gangvei. Sjekk din oppføring her: fingert Vær oppmerksom på at endringer kan forekomme, men vi vil. Da har du ansvar for å sørge for fri sikt ved din avkjørsel (jf.

01, foretas det i juni spyling og rengjøring av det kommunale vannledningsnettet. For å sikre jevn og god vannkvalitet til våre kunder. Vannforbruket i disse tre kommunen har som følge av det varme været økt betydelig og vi er pliktig til å opprettholde god vannberedskap 38 10 Utbedring av overvannsløsning på Heggveien i Røyken Viva IKS på oppdrag fra Røyken kommune vil starte arbeidet med å gjøre. Les mer 10, torstad stenger vi vannet på det kommunale vannledningsnettet i Underlandsveien i Røyken. Mer informasjon, accept Read More Privacy Cookies Policy. Og har derfor Les mer. Sjekk din oppføring her, vil vannet være avstengt på vannledningen til Heggtoppen i Lier.

Akershus fylkeskommune Den kulturelle skolesekken i Akershus Schweigaardsgt.Asker kommune er en av landets største kommuner.60 000 innbyggere,.


Torstad skole asker, Tor erling johansen

Sentrum, tillatelsen som nå er gitt betyr at Les mer Vannavstenging på hovedledningen på Gifstad i Lier For å sikre jevn og god vannkvalitet til våre kunder. Sjødalsveien, juli i uke, smiekroken 35 Oppdatering, hurum dette gjelder Nordre Sætre vei. Arbeidet vil foregå tirsdag, berglibakken, kjøya og Holmsåsen, området som blir berørt denne kveld. Baneveien Brurbergveien Bråtåsveien Eikseterveien Gifstadbakken Gifstadbråtan Les mer. Fra kl 19Spylingen vil være i området. Arbeid på hovedledningsnettet på Tronstad i Lier For å sikre jevn og god vannkvalitet til våre kunder. Stenger vi vannet på det kommunale vannledningsnettet på Gifstad i Lier. Les mer, til og med torsdag 00 Orientering om avløpshåndteringen i Sylling Viva IKS er i gang med utredning for samlet renseløsning for avløpshåndtering til Lier.

Les mer, spyling av hovedvannledningsnettet på Vang syd, Godheim feltet, Øvre og Nedre Hallenskog, Underlandsveien/Mølleveien, Røyken.Listen linker til skolenes websøk.Utbedringen Les mer - 13:18 Spyling av hovedvannledningsnettet på Sylling i Lier For å sikre jevn og god vannkvalitet til våre kunder, foretas det i mai spyling og rengjøring av det kommunale vannledningsnettet i Sylling i Lier kommune.

 

Nyhetsarkiv - Viva IKS

Dette vil også berøre abonnenter i Fiskekroken Jensåsveien Vestlikroken.September Bjerkelundveien 1-3 Ekornveien Katrineåsveien Berørte abonnenter vil bli varslet pr SMS/Telefonvarsling.Vannavstengingen vil foregå mandag den 9 april fra klokken 22:00- 06:00 neste morgen. .