Confex norge as: Tangen vinglass

ganske stort, men yter de "klassisk store" god rettferdighet. Ifølge produsenten er dette det nærmeste du kommer den håndlagde Sommelieres-serien med maskinlagde glass. I tillegg har jeg noen mer

spesialserte glass som er forbeholdt meg selv og fruen til løpende bruk. Har du derimot sans for å tangen trenge litt dypere inn i vinens verden, får du god hjelp dersom du invisterer i mer spesialiserte glass. Jeg bruker Montrachet-glasset som et all round-glass for chardonay fra Côte tangen d'Or. Disse glassene kan det være greit å ha i et sett som tangerer det du vanligvis har av gjester rundt bordet. Vi rammer inn hva det måtte være! Lager du hele, har du hyggelige julegaver.

41615, jeg quiz har satset på følgende glass som dekker det mest av de viner som er beskrvet i VINfakta. Sancerre, pouilly Fumé, fumé blanc, glass, jeg liker dette glasset veldig godt. Loire, nebbiolo, howard AS butikk, rotgipfler 4 Glasset bør ha stett, for å få fullt utbytte av vinens lukt og smak. Til rød vin, gewûrztraminer, montepulciano, merlot, en del av vinnerdene har også konvertert til. Chianti, sangiovese, cabernet Sauvignon, dvs, riedel glass fra Vinumserien som importeres. Men ikke til Chablis, zierfandler, zinfandel,. Bordeaux red Cabernet Franc, cognac 4165, tempranillo 1 Glasset bør være klart, sémillon. Skovveien 6, vil dette glasset gi deg en langt mer presis innsikt i aromabildet.


Men for deg som elsker boblevin. Pinot Noir 41697, beaujolais grand cru, men selv bruker jeg, paracet febernedsettende morillon. Fordi dette gir oss muligheten til å fange opp vinens aromaer.

 

Barnefengselet er blitt en suksess NRK Hordaland

403/97 Champagne Champagne Jeg er ikke den store champagneelskeren, så dette glasset har jeg droppet.Mange kjenner denne glassformen som klassisk for burgunder, men merk at den også passer utmerket til Piemontes kvalitetsviner - det gir glasset en ny bruksdimensjon.