Samhandlingsreformen psykisk helse - Norsk skole på gran canaria

den Spanske solkysten i Benalmadena kommune. Familiene må selv kontakte lokale myndigheter hvis de ønsker at barnet skal gå på en nasjonal skole. Hun nekter for å ha

sagt noe som helst galt om rektor Sven Erik Rise. I går ettermiddag ble hun oppsøkt hjemme av skolens advokater, samt en tidligere politimann som har jobbet frivillig som hjelpemann for rektor en stund. Skolen ligger idyllisk til i Carrer Esterella Polar, øverst i Albiråsen, ved foten av Sierra Helada. Men det er opp til hver enkelt familie å velge om barnet skal søkes inn på en norsk frittstående skole der slike finnes, eller om det er ønskelig at barnet går på en internasjonal eller en nasjonal skole. Blant annet har det kommet fram opplysninger om at flere av lærerne har jobbet svart, og at lærere ikke har fått utbetalt feriepenger. Det er også en barnehage på skolens område, veldig praktisk med alt samlet på et sted. Norske skoler i Malaga, oversikt over norske skoler i, malaga provinsen med sertifisering fra Utdanningsdirektoratet i Norge. Hun forsøkte gjentatte ganger i vår å få avklart om hun fikk fortsette på den norske skolen til høsten. Globalskolen har sertifisering fra Utdanningsdirektoratet i Norge til å gi denne typen undervisning. Kontaktinformasjon Den Norske skolen Gran Canaria Adresse: Calle Bjorn Lyng no 4 ES-35 120 Arguineguín (Gran Canaria) Telefon: / ; Faks: ; E-post: Internet: Kart norske skoler i Spania Skandinaviske skoler i Spania Oversikt over skandinaviske skoler i Spamia med sertifisering fra Utdanningsdirektoratet i Norge. Men de sa at de visste at jeg skal ha snakket nedsettende om rektor. Kontaktinformasjon Den Norske skole Costa Blanca. Har de siste dagene satt søkelys på Den norske skolen på Gran Canaria.

Norsk skole på gran canaria: Børge aune

Skolen er godkjent i følge privatskoleloven som norsk grunnskole og norsk videregående skole studieforberedende. Norsk skole i Spania, og de uten astma, den er et spesielt viktig småcellet lungekreft overlevelse tilbud til barn som av helsemessige årsaker trenger et bedre vinterklima enn hva Norge kan tilby. Og innbydende sandstrender finnes 10 minutter fra skolen. Og at de nektet å rette seg etter rektors visjoner. Forteller Aamodt, og privat hjemmeundervisning er ikke et godkjent alternativ.

Hele videregående skole var på to dagers telttur til.Gran, canarias høye fjell.

Skolen oppfordrer også elevene til å delta på ulike aktiviteter i det spanske samfunnet. Jeg fikk beskjed om at det var rede kommet inn klager på meg fra elever og foreldre. Dessuten stiller vi som kandidater til det lokale klubbstyrevalget i den spanske fagforeningen UGT.

Selv fikk hun i oppdrag av rektor i april i år å lede en komité som skulle ta tak i det dårlige arbeidsmiljøet som hadde preget skoleåret.Pr dags dato finnes det en norsk skole på Gran Canaria, du finner alt du trenger av informasjon under, og ved å klikke deg inn på skolens hjemmesider.Som du sikkert skjønner har jeg ikke anledning til å kommentere personalsaker, skriver Kristensen i en SMS til NRK.

 

Vårt skoletilbud Den Norske, skole, gran, canaria

Alfaz del Pi i Alicante provinsen.Den Norske skolen Albir, dNS.