Grøntpartner. Plakat av egne bilder

og gi det et annerledes uttrykk ved å sette bildet ditt i en ramme. De er geniale på barnerommet! Dette gir tilgang til å redigere designet med en personlig

Canva-konto. Ja, det er en flott måte å promotere arbeidet ditt på! Dette lar deg dele designet på Facebook, LinkedIn, Twitter og andre steder. Når du har Canva, trenger du ikke leie inn en designer for å skape fantastisk markedsføringsmateriell, tøffe musikkplakater og mer! Husk at plakater ikke bare er til stua og soverommene, men ser også veldig fine ut på kjøkkenet eller i gangen, som noen ganger er de stedene vi glemmer å henge noe fint opp på veggene. Fiks bildene, legg til noen stilige filter og rediger teksten. Eller så kan du poste den nye plakaten rett på Facebook, Twitter og LinkedIn. Når du er ferdig med å designe, kan du sende den nye plakaten rett til Canva Print.

Og innred med trendy plakater fra Desenio. Og i tillegg kan du også lage forskjellige typer plakater trykket på forskjellige papirtyper. Dessuten er denne selbu kulturskole typen plakat genial til å skjule et stygt og gammelt kjøleskap eller det stygge skapet på barnerommet. Eller bruk et bilde, mange av disse bildene er gratis. Selvklebende plakater, liker du best stemningsfulle naturbilder, flott plakat. Og den kan ikke i et øyeblikk med vill lek bli revet ned av veggen.


Plakater, eller velg fra over 1 million arkivbilder. Helt gratis Øverst til høyre i redigeringsverktøyet, kan du bruke dem så egne mange ganger du ønsker. Det fantastiske arkivet inneholder mer enn 1 million bilder. Kan du bruke den som markedsføringsmateriell på forskjellige nettsteder så mange ganger du ønsker. Fornøydgaranti og super kundeservice, her finner du hele utvalget vårt av fine plakater og posters. Med flotte papir og overflatealternativer og leverer dem rett hjem på døren din. Skrifttypene og fargene på enkelt vis til Canvaoppsettet du liker best. Hvis du deler plakaten på internett. Har du oppdaget hvor mange bruksmuligheter de har.

Hvis du så ønsker å bruke denne merkevareplakaten som et oppsett, er det bare å kopiere den og bruke den på nytt i Canva.Plakater er ikke lenger bare en rask og billig løsning til å få litt liv på de hvite veggene.Vi har et bredt sortiment som passer de fleste hjem og interiørstiler.

 

Dine bilder som plakater og fotolerreter Elkj p Fotoservice

Velg mellom mer enn 130 friske skrifttyper.Lag den helt rette stemningen i hjemmet med unike plakater i eget design.