Thon hotel spectrum oslo - Aktiviteter utdrikningslag hjemme

liste over ting hun må pakke på fem minutter for deretter å ta henne med på en for henne ukjent plass/aktivitet. Dette kan gjøres hvor som helst hvor det

er mange mennesker. Dette passer perfekt for venninnegjengen som ønsker å lære mer om sminke. Straffen for å svare feil kan for ekspempel være at man må drikke en shot eller lignende. Still så de samme spørsmålene til bruden og sammenligne etterpå. Har man god fantasi finnes det ingen grenser for hvilke aktiviteter man kan gjøre sammen i et utdrikningslag. Det kommer sikkert mange som ikke kjenner hverandre, og da kan dette være en grei måte å bryte isen. Viagra, vibrator, en G-string (for menn i brudens utdrikningslag og for damer i brudgommens utdrikningslag). La den utdrikkede bruke denne gjennom hele kvelden. Planlegg i god tid og hold arrangementet hemmelig. Hvis ikke hedersgjesten har ekstrem høyde- eller flyskrekk, kan en tur i et seilfly være en idé. Det er aldri en god ide å ha denne festen dagen før vielsen Tenk over om udrikningslaget skal være en kveld, bipolar test på nett en hel dag eller kanskje til og med en hel weekend? Dansekurs, pistolskyting (før dere begynner å drikke). Få et lyn kurs i aktmaling. En flaske med brusende champagne må naturligvis medbringes! . La henne høre spørsmålet og svare det hun tror han har sagt, før hun får høre svaret! Dette kan bli moro. La for eksempel bruden selge kyss eller brudgommen vaske biler iført våt T-skjorte. Bygg en hinderløype med bildekk, tau, balansestokker etc. Opprett en hemmelig Facebook gruppe, opprett gjerne en hemmelig facebook gruppe hvor dere inviterer inn alle deltakerne slik at dere lett kan utveksle informasjon. Dette kan gjerne være fra første gang dere traff hverandre eller et felles minne om noe morsomt dere har funnet. Del dere inn i grupper og se hvem som har samlet flest skatter før tiden er ute. Å kontakte Grand Hotel i Karl Johan kan da være en idé. Ulike kurs, alt etter hennes interesse felt. Tanker om "utdriting selv om noen synes det er gøy å få den utvalgte til å "drite seg ut" i sitt eget utdrikkingslag, finnes det også de som synes dette er harry. Besøk en spådame Ta med hedersgjesten til en spådame for å bli spådd hvordan ekteskapet kommer til å gå, hvor mange barn de kommer til å få osv. La gjerne en av festdeltagerne få ansvaret for å ta bilder av det som skjer slik at dere kan lage et album eller en plakat som minne fra dagen. At man hopper sammen med en erfaren fallskjermhopper fra.eks. Tenk derfor godt igjennom hva du tror hedersgjesten vil synes er morsomt og minneverdig, før du/dere bestemmer hvilke aktiviteter som skal inngå i utdrikningslaget.

Eks en sydvest lue og få så innhold personen til å selge tangen til forbipasserende. Er du redd den utdrikkede skal stikke. Eks til å si at dette er en ny type delikatesse eller lignende. Utdrikkingslaget bør arrangeres 2 3 uker før bryllupet.


Aktiviteter utdrikningslag hjemme. Rema ulset

Massasje, avtal gjerne dette med butikkpersonalet på studier forhånd. Spille inn en CD eller musikk video. Skattejakt, hER og har du spørsmål eller ønsker at vi skal hjelpe deg med å arrangere denne dagen så ta gjerne kontakt med oss på mail.

 

Leker til utdrikningslag - Idebank med aktiviteter!

Gå på kurs i poledansing (dansing med stang).Dette er moro samtidig som dere slipper å blakke dere totalt.