Skatt 2018: Rhodos restplass

ligger to landsbyer på øya. Langs en svingete og landlig veistrekning ned fra Archangelos, kommer du til Stegna-bukten med et typisk gresk tavernaliv. Det er et svalt skogsområde med

sju naturlige vannkilder som munner ut i avgang et malerisk innsjø- og damområde. bilder og kart fra Kolymbia, koskinou Oppe i fjellene, ikke langt fra Kalithea, finner vi den lille byen Koskinou som er kjent for sine tradisjonelle hus med steinmosaikk på gulvene. Det er gode buss- og taxiforbindelser på øya. 25 km øst for. Det blåser alltid mer på denne siden av øya og det kan bli ganske store bølger, noe windsurferne liker. Landsbyen oser av gresk sjarm med alle sine familiedrevne tavernaer. På vestkysten er ferielivet mer rolig og de beste strendene finner du langs østkysten. bilder fra Faliraki, ialyssos, ialyssos ligger helt nord på Rhodos vestkyst og er oppkalt etter regionens tidligere hovedstad. Stedet er blandt øyas beste badesteder og det fins en mengde ulike vannsporter å velge mellom, som.eks. Dette lille idylliske stedet ligger rett sør for sin mer travle feriedestinasjonen. Rhodos - Hellas, afandou. Det er bare et av de mange historiske byggverkene i området. Som ferieresort er Kremasti et rolig sted. Fra den vakre Mandrakihavnen kan man også dra på en rekke forskjellige båtutflukter. Innbyggerene av Archangelos er stolte av sine tradisjoner, noe som gjenspeiler seg i deres gjestfrihet og ro, lokale dialekt og ikke minst håndverkstradisjoner. Dessuten er det ikke lange strekningen ut mot kysten. Midt i sentrum ligger også en egen bargate for festglade ungdommer. Strikkhopp, vannfall, vannjet osv. Herfra finnes det daglige turer til Kalithea for sportsdykkere. Det er kun 5 km fra Lindos til Lardos om man skulle ønske en roligere kveld ute. Lardos er foreløpig uforstyrret av masseturismen. Stranden i Kalithea er grovkornet med små runde stener. Foto: mot Roger Nabben Marianne Maroni Block » Bilder og kart fra Lardos Lindos Lindos er et av Hellas mest kjente steder. Den ble grunnlagt allerede ca 400 år før vår tid.

Her finnes mange attraksjoner å velge mellom. Bebyggelsen ligger i overkant av bokhandel en lekker sandstrand. Kremasti har en rullesteingrusstrand, rent historisk ble den bygget for å beskytte sine innbyggere mot språktreet pirater som kom sjøveien for å plyndre den daværende rikeste delen av øya. Bilder og kart fra Kremasti Lardos Lardos ligger på den sørlige delen av Rhodos og har en avslappet atmosfære som passer godt om dere vil ha det litt rolig og kunne slappe.

Rhodos Rhodos er nok den mest allsidige øya i det greske øyriket og den.Både barnefamilier, par og festglade ungdommer trives her, og det fins noe for alle uansett hvilke drømmer.I Rhodos by fins massevis av koselige restauranter og tavernaer, samt en mengde forskjellige småbutikker.

Rhodos restplass. Nakene norske kjendiser

Den høyste fjelltoppen er på ca 616 meter over havet. Bukten er et nydelig sted for avslapping og badeliv. Og en flott natur, her finner du fjelltopper på opp til 654 meter høye og fjellplatåer av lavasteinsarter.

Ruinene etter den første bosetting kan du oppleve bare kort tids kjøring ut fra småbyen.Gamlebyen er omkranset av en bymur med brostein i gatene og har en blanding av tyrkisk-, bysantinsk- og gresk arkitektur.

 

Bilder, rhodos by restplass.no

Lindos ligger bare 5 km fra Lardos og her finns det flere butikker, restauranter og et livlig natteliv.I Trianda ligger flere fine restauranter, koselige tavernaer og butikker.Strendene her er av grov sand eller rullestein.