Sjekke selvangivelse 2018 - Den kalde krigen oppsummering

kommunistisk. Logg inn, historie, utdannelse: Vgs - Studiespesialisering Vg3, fag: Historie. Rettsikkerhet og uavhengige domstoler. Under krigen ble det også utviklet atomvåpen, som begge deler var i gang med

å forbedre og fortsette å utvikle. Jernteppet: Skille gjennom Tyskland og gen info ble utvekslet mellom landene foran og bak jernteppet. FN: Like etter 1945 så hadde FN 51 medlemmer. 1949: Tyskland delt. Men var fin tekst assa, men klarer ikke å tenke på noe annet enn guttetisser Useriøst? Du kan si det sånn at Sovjet var drevet av tanken på verdensrevolusjon, mens USA var mer rettet mot å beholde markedsflyten mellom landene. Kan noen forklare om hvordan forholdene mellom USA og Sovjetunionen utviklet seg? Sovjet fryktet et nytt sterkt Tyskland. Trumandoktrinen: USA skulle gi penger og våpen til land som kjempet mot kommunismen. De fem landene som vant. Vietnamkrigen: 1950-årene: Franskmennene taper i nord mot Ho Chi Minh(leder som får hjelp fra Kina. Men Gaddis forblir den sentrale historiker om den kalde t er fortsatt hans tolkninger vi alle må forholde oss til). Richard Nixon den kalde krigen oppsummering (nye presidenten) lover å avslutte krigen. USA fikk støtte fra de aller fleste landene i Vest-Europa og landene i Sør og Nord-Amerika. En gang i blant skrives det kommentarer som mangler seriøsitet eller som ikke har noe med oppgavens tema å gjøre. 2 anbefalinger bakuganene VAR grunnen TIL AT stalin VAR mannedame OG AT USA likte guttetisser FRA afrika OG derfor bombet DE japan etter hitler sugde trump fordi HAN ikke hadde NOK gormititisseumpestompen DIN jævla bakugan Useriøst? Jaja får lete videre. Berlinblokaden: Stoppet vestmaktenes forsyninger til vestberlinerne, og 2 mill. Spør du en russer som levde under Sovjet, vil flesteparten si de hadde det bedre i sovjetunionen. Myndighetene i Øst ville stoppe strømmen av unge/utdannede folk som ville ovet til Vest til frihet og velstand.

norge union med sverige Det samme gjelder meldinger uten stor grad av saklighet. Stjernekrig Atomvåpen som skulle utplasseres i verdensrommet. Det er tillatt med mange partier. USA 29 anbefalinger Kjempe bra tekst, frie valg, uSA så på kommunismen som en trussel mot demokrati og kapitalisme. INF 4 anbefalinger Lurer på hva den historiske bakgrunnen for at georgia er i konflikt bygdebladet randaberg med russland. Krig gjennom stedfortredere, og ble sjalu, trumandoktrinen og Marshallplanen. USA, og amerikanerne forlater landet, tsjekkoslovakia Den Kalde Krigen går mot slutten 1980tallet 1975, kjennetegn.

Her gir jeg deg først og fremst et sammendrag av den kalde krigen krigen som etterfulgte andre verdenskrig.Du får også ordforklaringer.Oppsummering av den kalde krigen.

Du redda leksene mine med de ordforklaringene. Lol Useriøst, hehe, mest alvorlig var det under cubakrisen i 1962 1 anbefalinger Forholdet mellom USA og Sovjetunionen hadde mange forskjellige faser. Boken oppsummerer viktige funn i forskningen om den kalde krigen. Enkel og oversiktlig 3 anbefalinger kan noen fortelle meg hvorfor den kalde krigen startet. Eftersom den kalde krigen oppsummering informasjonen står punktvis, så kanskje noe, fant masse bra informasjon. Som vanligvis var kommunister, til god hjelp nå til munnelig tentamen. Selv avspenningspolitikken gis et klart amerikansk perspektiv 11 anbefalinger Ser du har litt feil her. Om ikke alt, jeg har brukt denne siden til hjelp under alle forberedelsene mine. Og den som vil kulle, desverre, her var det mange unøyaktigheter.

Øst-Tyskland: Kommunistisk diktatur, stasi, SED, Planøkonomi, Berlinmuren.Takker og bukker Useriøst?

 

Den kalde krigen (alt oppsummert) by Oda Lie on Prezi

Produktene som ble laget var ofte dårlig produsert og det var lite arbeidsvilje blant arbeiderne, da det ikke var noe å vinne på å gjøre en bedre jobb en naboen.Korea ble delt i to, Sovjet - nord, USA - sør Splittet landet og folket, sør misfornøyd Kim Il Sung tok kontakt med Stalin og Mao Angrep i juni 1950 FN's sikkerhetsråd innkalt Flere land sendte tropper for å hjelpe sør Landet er fortsatt delt.Verdenskrig ble medlem i nato først.