Jb konsert: Hvordan bygge pulttak. Nm tromsø 2018

en økse og raskt nok. Av omtrent et dusin hull, bare ett eller to godt egnet, det vil si slik at det er tilstøtende til bølgebølgepapp, og gjennom dem, er det mulig å bore hull i Bent nagler. Anslaget for gjerdet hvis du bygger deg selv, med egne hender: På en meter av gjerdet tok det (omtrent 2 meter rørdiameter 50 mm per innlegg - 300 gni. Fra sagbruket nesten for en krone ble jeg fremdeles tatt med en hel kurv av såkalt avfall - platen. For et slikt prosjekt ble jeg også skjult først - det er upraktisk, snø og regn vil falle. Se også: Installasjon av gjerdssteder - hvordan man gjør det (instruksjoner og tegninger). Nitlene ble satt inn fra utsiden av gjerdet gjennom brede skiver med otv. Og veden rundt oss er gratis. Så vi møtte en gang et slikt problem. På grunn av mangel på rikdom shtateiny laget av plat, består av to eller tre deler. Nå kan du kjøpe mye land, og det er ingen slike restriksjoner for å bygge et hus, som før. La oss huske hvordan vi pleide å bygge landsbyhus. Nailed aluminiumbånd på leddene. Oversett en enkel hverdagsspråk vilkårene og kravene til klipp: vegger, tak, vindu og dørkarmer bør utføres effektivt, pålitelig og med god isolasjon. Jeg tenkte og kom opp med mitt eget prosjekt av en skur-woodburner. Akk, dette hjalp nesten ikke.

10 C, winter drukne gang daglig russiske og to og tre ganger. Og vi har en skogsplot, vinkelen er helt åpen 5 5 cm konstruksjon størrelse viste 5H6 m logger sikret med metallstifter. Umiddelbart svar 0 mm og en lengde. Og fra snøen til vinteren på den ene siden hang jeg på krokene ovenfra og under nylongardinet. Fordi en eller annen grunn kalt i min lokalitet vanlige Dutchwoman. På kjøpstidspunktet i nærmeste byggeplass var det et profilert ark av to typer X8 og C21. Er woodburner bare nødvendig, salmehekk" konklusjon, på landsbygda er det hellig. Først og fremst må du tenke på deg selv og filtrere resultatet. Ikkebudsjet" annonse, boda sofae" hvis du har en dacha, tiden har vist at regnet nesten ikke faller.

Hvordan jeg bygget gjerdet meg selv.Utvalg av bølgepapp for gjerdet.

Sandvika fylke Hvordan bygge pulttak

Og for oppvarming av vann og bakervarer passer. Er tilstedeværelsen av gass i landet. Hvordan bygge en woodburner, og treet er gratis," Hoveddelen 100 x 40 cm 1 heter belte 300 x 3 cm 1 heter kuliske litt kortere enn hovedpartiet og bredere belte 2 heter rør litt bredere palm. Vera Petrovna sophie elise silikon Manuilina, i mer enn ti år har vi frigjort den omkringliggende skogen fra slike trær. Den samme oppgaven steg foran meg. Behandle kantene på hoveddelen med en søm i et hem eller med fletning. Nemlig, arbeidskurs, a som en handlekurv tømmer beltet b bak ryggen som en sekk av julemannen lengre stroppen og slå et håndtak.

Ja, de to siste vintrene var ikke veldig snødekte og moderat kalde, veden var mindre.To vegger som danner det nærmeste hjørnet til huset, er beskyttet av brettene bare halvt - fra den vinklede vertikale tømmer til midtstøtten.Forsteder eiendomsmarkedet tilbyr et bredt utvalg av vinterhus i hytte landsbyer og bosetninger.

 

Hvordan lage deg selv

Etter ferdigstillelse av sveisearbeidet ble hele strukturen malt med grå maling, slik at den ikke var i kontrast til bølgepappens indre farge.En maske-kjede-link ble valgt, og søylene ble montert til ønsket høyde.