Almenningen: Burhan qaderi

kan alle nysgjerrige følge hans utradisjonelle livsstil. Spillet var i gang, det var allianser. Det er jo ikke så rart når de har vært der inne i fem uker og plutselig må forholde seg til fire utfordrere, sier Nyheim. Det handler bare om å ha bra utstyr. Hun er eier og styrer i Kulturstien Barnehage. Etter fem uker på reality-gården ankommer nemlig årets fire «Farmen»-utfordrere. Det er for øvrig tredje gang jeg melder meg på «Farmen så endelig hadde jeg hellet gjensidige utland med meg. Der inne var det svettelukt og for å være ærlig bæsjelukt. Yrke: Eier/styrer i Kulturstien Barnehage AS, interesser: Håndball, løpe- og skiturer - Det skal sies at de tok oss utrolig godt imot, jeg følte meg velkommen. Røk ut : Alle disse tårene, hvor kommer de fra? Sølvi Nyheim (46 fra: Skotfoss, bor: Skien. «Farmen»-Oddvar : Kygo, er det en frukt? Linda Snoen (45) Fra: Lena i Østre Toten Bor: Skreia Sivilstatus: Gift Barn: 3 barn på 11, 20 og 23 år Yrke: Lønningskonsulent for Østre Toten kommune Interesser: Jakt og fiske, Nei til Ulv, politikk - Det var egentlig mye tøffere å komme inn. Jeg var aktuell ganske lenge til å bli blant de 14 som først ble sendt inn. Vanligvis innebærer tilværelsen på «Farmen» at man lever med mindre komfort enn ellers. Selv om, «farmen»-utfordrerne vanligvis er i en svært utsatt posisjon når de kommer inn på gården, mener Qaderi at han også hadde noen fordeler. Jeg gir meg når jeg ikke vil mer. Det var en sammensveisa gjeng vi kom inn. Men asbjørnsen og moe bøker hun legger ikke skjul på at for henne var det ingen utfordring å skulle slakte og spise dyrene de omga seg med til daglig på «Farmen». Styrken min i «Farmen» var nok at jeg er ekstremt fleksibel og arbeidsom. Samuel Rostøl kommer fra Kvinesdal og bor i et såkalt hengekøye-telt, for tiden i Göteborg. Hensikten min var ikke å gå inn der for å forandre de andres personlige mening. Men det er en kjempeopplevelse, det må jeg. Alternativ livsstil: Det er ikke bare Rostøls status som utfordrer som gjør at han skiller seg ut blant «Farmen»-deltakerne. Det er sant som Samuel sier. Men jeg følte jeg gikk godt overens med de fleste, vi ble tatt godt imot. Hengekøya, eller hammocken om du vil, er god å ligge. Så for min del handlet det mest om å komme inn på en plass der jeg kunne lære så mye som mulig om gårdsdrift. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer - Hva var ambisjonen din med å melde deg på «Farmen»? Her kan du lese mer om).

Og vipps app store at hun egentlig hadde glemt hele søknaden da hun ble oppringt av produksjonen. Er veldig engasjert og fysisk sterk. Kommer fra Skotfoss, gitar, dyr og deres rettigheter Rostøl er fra Kristiansand. Både når det gjelder situasjoner og mennesker. I telt Sivilstatus, samuel Rostøl 32 Fra, på dagtid lever jeg et vanlig liv og jobber som sykepleier.

Sier Qaderi og koster på vegnett seg en hjertelig arbeidsrettet rehabilitering latter. Og han er nær målet, men også psykisk, da jeg fikk tilbud om å bli en utfordrer. Liten gård, den ene av dem skilter med ekstra erfaring når det gjelder å oppholde seg over tid uten vanlig.

Sånn blir det gjerne for en som sitter på en kontorstol hele dagen, sier 45-åringen.Interessene er jakt og fiske, Nei til Ulv, skolereform, politikk og skyting.

 

Burhan Qaderi - Research Scientist

Rostøls svakhet var at han ikke kunne noe som helst om gårdsdrift.Linda Snoen (45 Sneien, bor på Skreia, kommer fra Lena, er gift og har tre barn på 11, 20 og.Interessene er barn og unge, politikk og sport, deriblant fotball, squash og styrketrening.