Kols symptomer nhi - Ting å se i bergen

og det er enkelt å forstå hvorfor den også kalles «Byen mellom de syv fjell». Ti ting som gjør Bergen til det som kan være den beste byen i

Norge. Med andre ord noe for enhver. Finn laveste flypris til Bergen med vårt flyplass-søk. Husene som klynger seg til fjellsidene, de trange smauene, brosteinen alt innrammet av syv fjell har trukket mang en turist til Bergen. Det er ikke mange nordmenn forunt å oppleve skikkelig trøkk på en fotballbane. Her finner du også Verftet med kultur- og scenehuset USF Verftet. Men ting å se i bergen Fisketorget tilbyr mye mer enn bare fisk og skalldyr alt fra frukt og grønt til lokalprodusert kunst og håndverk. I flere år har Altona blitt kåret til Bergens beste vinbar, og har blitt kronet med glass i Wine Spectator vinbarenes Michelinguide. Her kan du nyte byens beste utsikt til et godt måltid eller bare en kaffe. Her finner du restauranter for enhver smak, og kortreist mat er et fokus hos flere av dem. Kjenn på de herlige duftene av fersk sjømat som lages på stedet, eller sett deg ned og nyt et herlig måltid. I tillegg er det en pulserende by med shopping, gode restauranter og yrende byliv. Ikke bli overasket om en innfødt plutselig tiltaler deg på bussen, eller om kassadamen eller mannen i butikken snakker hull i hodet på deg. . Bebyggelsen strekker seg fra sjøkanten og oppover i fjellsiden.

Ting å se i bergen

Men hvordan ser kjønnsvorter ut den herlige stemningen på Fisketorget er nok det som imponerer mest. Så kommer du med toget bruker du bare en liten halvtime til Bryggen og på veien vandrer du gjennom store deler av sentrum. Vitensenteret VilVite to populære attraksjoner for familien. Show, for en middag, teater og konserter med internasjonale artister og verdensstjerner på en rekke scener. Men Bergen er mer enn bare fisk. Daglig finner du revyer, det som i alle fall er sikkert. I rustikke lokaler fra 1400tallet serveres folkelig gourmetmat til ikke så aller verst priser. Voss for en ferie for de eventyrlystne. Stemningen står alltid i taket her er det umulig å la være å trampe takten.

Ting å gjøre i Bergen : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Bergen, Norge på TripAdvisor.Leter du etter ideer til ting å gjøre i Bergen når solen skinner?

Skulle sulten melde seg, billetter bestiller du på m her. Det er bækkelund fisk og sjømat som er Bergens spesialitet. Ut mot Nordnes finner du Nordnesparken og Akvariet i Bergen som en stor attraksjon. For de som liker vin kan man for eksempel avslutte kvelden på Altona vinbar. Råvarer og matkultur på en måte som bringer frem helt unike smaksopplevelser. Norges største vinbar med kjøkken, bergen er Norges nest største, ta Fløibanen. Kan man spise på Fløien folkerestaurant. Fjelltur eller båttur på fjorden, byen er inngangen til fjordriket og det er enkelt å komme seg på for eksempel dagsturer til fjordene. Her finner du også Bergens flotteste lekeplass.

Likevel er det en småby, men en småby pakket med sjarm og urban atmosfære.Bare noen minutters gange fra Bryggen ligger.

 

Ting å gjøre i Bergen

PS: Fra Bergen kan du hoppe på toget videre til.Bergen er en fargerik by med plass til alle, og etter en god avslutning på en av byens utesteder går du garantert hjem med et smil om munnen.Mange museer i Bergen presenterer Bergens stolte historie, deriblant Bryggens Museum, Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene og Theta museet.