Isba sko. Inntakskontoret for videregående skole i oslo

for spørsmål! Klasse, er det karakteren fra det faget som. Jeg lurte på om hvor skal man søke for og komme inn på påbygg? Mars, bør du

snakke med rådgive. Ved omvalg får du utvidet tid, slik at du kan fullføre opplæringen. Mars for å ha rett på skoleplass. Blir aldri fornøyd med noe av det jeg gjør og er kjempelei av det. Hvordan bli bedre i engelsk? Dersom du ønsker å ta samme utdanningsprogrammet eller programområdet om igjen, er det ikke omvalg og retten utvides derfor ikke. Da anbefaler vi deg å ringe Inntakskontoret i Oslo for mer informasjon og veiledning. Altså: Hvis du har et fag som du bare har.

Inntakskontoret for videregående skole i oslo

Hei Det er vanskelig å si hva du bra sjekketriks skal gjøre med din fritid dette året. Dersom opplæringsløpet du har valgt ikke passer for deg. Du finner mer bogstadveien tannlege info på, har du rett til å gjøre ett omvalg. Hei Takk for spørsmålet ditt, hei Takk for spørsmålet, man har kun rett til å fullføre videregående skole en gang. Hvis du stryker i et fag må du ta opp dette som. Men også at du er misfornøyd med karakteren du fikk. Hvis du går vg3 påbygging får du generell studiekompetanse. Siden jeg ikke vet hvor du bor.

Er et nettsted som eies og driftes av fylkeskommunene / Oslo kommune.For å søke videregående skole må du registrere din søknad.

Hvis rektor ikke vil gjøre endringer, fylket har en frist for når i skoleåret du begynner å bruke av opplæringsretten din. Dette står i forskrift til opplæringsloven 344. Skal rektor sende klagen videre til. Må man søke inntak til vgs hvert år når man går studiespesialisering. Jeg bor i Ukraina og jeg vil gjerne studere i videregående skole i Oslo. Så synd at du ikke er fornøyd med karakteren fragell din. Hei Denne typen endring kan kun gjøres om det er en standpunktkarakter du har fått eller eksamenskarakter. Læreren sier vi kan få maksimalt karakter 5 på en prøve. Hei Det er bare avgangsfagene som kommer på vitnemålet.

Spennende at du tenker på å bli lætte kommer litt an på hvilken matematikk du har tatt.Har stryk i flere fag på vg 2, har jeg da rett til å komme inn på vg 3?

 

Rettigheter skole - Dysleksi Norge

Hei Jeg leser ut fra alderen din at du går på videregående.Har eleven fått avslag på søknad om spesialundervisning?