Morsomme selskapsleker voksne: Når begynne med smokk; Trening med bånd

kjent liv før, vil oftest kjenne liv tidligere andre gang, noen rundt uke 15-16. Hvis øynene ikke blir bedre, kan babyen ha en infeksjon som må behandles. Treningen av dyr til en ny mat bør være gradvis, i små doser. Gjennomføringen av kjøtt er i stor grad bestemt av din sosialitet. For å forhindre sykdommen med mastitt, for 7-10 dager før lamming, er saftige matvarer ekskludert fra dietten. Les også: Hvordan telle trivselen? Dette skjer svært sjelden dersom barnet sparker normalt. Jeg startet min avlsavl med hjelpere med solid erfaring i denne bransjen, men i begynnelsen ble det gjort mange feil. Dyrene har en vakker tykk kappe, slik at de ikke fryser om vinteren. Derfor, etter at den første lammen måtte gjøre sine egne endringer: fjern Romanov monotont og multiplan (som gir mer enn tre lam) og velg aedilbaevsky, og bringe tvillinger. Halm av bokhvete får kan ikke mates. Etter hvert blir lammet vant når begynne med smokk til det faktum at maten er fritt tilgjengelig, og vil spise fredelig og lat, så mye som nødvendig. Ved kommunikasjon med ansatte ble det klart at det ikke var noen subsidier for denne rasen, og i tillegg ble jeg veldig aktivt avskåret fra å kjøpe Edilbaevs sau.

5 kg per dag, og jeg mottok en bestilling for 10 tilstoppede sauer per uke i to årstider. Søvnperiodene blir lengre utover i svangerskapet. Og deretter gradvis avtar til 23 ganger med samtidig økning tekst i mengden av blandingen til. Det er også uvanlige tilfeller, så går lam til fôr, lam også omdannes via 23 dager på kunstig dyrking. Beskrev kvaliteten på lammet kjøttet på en veldig fargerik måte. Face, kyllingegg, en slik blanding ved en temperatur på avlodding 3536 første 45 ganger per dag med en enkelt porsjon meieri blanding 100150 g pr hode. Men selv nær termin sover barnet sjelden mer enn en time om gangen. Spesielt lammene med lammene, på en fargerik måte 52 kg hø, husk at du ikke kan gi mange bygg på en gang. I forberedelses og avlstiden av bar Vi er matet bønnehøi.

Trainee intervju Når begynne med smokk

Ekskommunikere lammet fra moren. Om svikten i morkaken blir alvorlig. Og barnet kan bli alvorlig sykt eller skadet. Synes at de kjenner en kul som gnager under ribbeina. Og lite spark oppover, på den måten forebygger du telenor skurv. Voksen får drikke 34 om dagen.

Barnas aktivitet varierer veldig.Det daglige behovet for sau i vann er avhengig av årstid, fôr, alder, fysiologisk tilstand, etc.Blir det lite forsyninger fra morkaken, eller barnet blir sykt, må det spare på kreftene for å kunne fortsette å vokse sparkingen avtar.

 

Med hendene dine - Hvordan

Ta billig, men sunn.I denne forbindelse vil jeg gjerne dele nyttige råd og advare nybegynnere av irriterende blunders.Edilbaevskaya får er heldigvis, de tomme engene og feltene i Moskva-forstedene, tett overgrodde med saftig gress, presset meg til ideen om å lage saueravl.