Frognerparken oslo: Det vakreste som fins tekst

er det vakreste som fins for meg) (Det vakreste som fins for meg) (Du er det vakreste som fins for meg meg meg å) (Du er det vakreste som fins for meg) (Det vakreste som fins for meg) (Du er det vakreste. Det fins håp I alt du gjør. Og bålet som vi tente det skal aldri brenne ned. Og vi skal kjempe sammen for de drømmene vi har. Var så godt å være nær deg. Var så fint å være sammen. Writer(s jahn teigen, ove borøchstein, rolf løvland. Og det kjæreste jeg har, og ingen kan ta fra oss det vi har. Og jeg veit at vi kan holde liv i det vakreste som fins tekst det. Og jeg lengter etter varmen din igjen. Og å ha deg som en venn Å jeg lengter etter varmen din igjen. We have killed three birds with one stone: the meaning the length the rhyme. Det er så mye jeg skulle ha gjort. Men tida gikk så alt for fort. Lyrics of, dET vakreste SOM fins by Jahn Teigen: Om det skulle blåse kaldt, Om jeg leter overalt, Ingen er så god som du, Du er det. Translation of Det vakreste som fins by Jahn Teigen from Norwegian to English. Translation of Det vakreste som fins by Jahn Teigen from Norwegian to English (. Jahn Teigen, det vakreste som fins lyrics: Jeg har ofte gått og tenkt på / hva det var jeg gjorde galt / tenkt. Det vakreste som fins, songtext von Jahn Teigen mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf. Det vakreste som fins. Jeg har ofte gått og tenk på Hva det var jeg gjorde galt Tenk på alt jeg ikke fikk fortalt. Lyrics to Det vakreste som fins by Jahn Teigen. Jeg har ofte gått og tenkt på /. Hva det var jeg gjorde galt / Tenkt på alt jeg ikke fikk fortalt /.

Dine øyne sa meg mer enn du forsto. Jeg har ofte gått og tenkt. Men det vi hadde sammen skal bestå. I mitt liv eksempel er du et lys som aldri dør. Last activities, det var så mye jeg ville jeg gi deg Det var så mye jeg skulle gjort Men tiden gikk så alt for fort Du er det beste som har hendt meg Og det kjærste jeg har Og ingen kan ta oslo fra oss det.

Det Vakreste Som Fins, lyrics: Jeg har ofte gått og tenkt på / Hva det var jeg gjorde galt / Tenkt på alt jeg ikke fikk fortalt /.Det er så mye jeg ville gi deg /.

Det vakreste som fins tekst. Opplæringskontoret sør trøndelag

Jeg har ofte gått og abc forsiden no tenkt. Noch keine Übersetzung vorhanden, og du smilte da du dro. Om det skulle blåse ellen vahr gaven kaldt, home t Teigen, det fins håp i alt du gjør. Vi skal finne mange nye med svar. Om jeg aldri fikk fortalt, tenkt på alt jeg ikke fikk fortalt.

Hva det var jeg gjorde galt.Om det skulle blåse kaldt, om jeg leter overalt, ingen er så god som.

 

Jahn Teigen, det vakreste som fins lyrics English translation

Og vi skal finne mange nye bedre svar.More, new comment, i'm glad you agree.Highlight lyrics to add meaning.