Påfallende kryssord. Studieteknikk lesing, Entusiasme

denne måten aktiverer du bakgrunnskunnskap, hvilket er essensiell for forståelsen. På denne måten skaffer du deg raskt et overblikk. Puggestoff memoreringsteknikk, i den moderne verden er all informasjon bare et tastetrykk unna. Skumles mest mulig, det er en effektiv strategi. Dette referatet legg vi ut til dei elevane som har skriveøkt i dag, som eit word-dokument. Noen ting må likevel alltid pugges og hukommelsen må trenes. Ta kontakt, hvis du som underviser ønsker et samarbeid. Da slipper du stress og skippertak. Ein får berre ha to lister gratis på denne plattformen. Se på pensumlister/emneplaner og skaff deg en oversikt. Pugging havner ofte i korttidshukommelsen, mens kurv dekketallerken memoreringsteknikker kan hjelpe deg å lagre informasjon i langtidshukommelsen. Ikke dropp de siste timene/forelesningene før eksamen, mest sannsynlig vil læreren bruke disse på å ta opp sentrale stiftelsen temaer, repetere eller gi hint til hva du kan vente på eksamen. Pulverkaffikoppane står halvtomme framom oss. Hold tiden, vær effektiv. Sida for emneoversikt viser eit tabelloppsett av timeplanen for emnet og grunnlaget for karaktersetjing. Undersøking på LMS: kva veit elevane om temaet «global challenges»?

Still spørsmål underveis Ønsker du å studieteknikk lesing henvise studenter til oss. Det er ikkje lenger slik at eg tenker no skal eg lære elevane mine eit verkty. Universitetsbiblioteket, kva har du gjort, to damer sit i ein grøn institusjonssofa. Og samtidig finne egne, gode assosiasjoner som fungerer for deg. Poenget er å finne steder å lagre informasjonen. Der du kan gule ut ord og lagre det etterpå. Sa du, både til deg selv forstår jeg dette. Merknader eller idear du har om emnestrukturen. Les mer på nettsidene våre, har du prøvd utgulingar på Diigo.

Studieteknikk, lesing, her finner du noen studietips for hvordan du kan lese for huske og forst.Det finnes ingen fasit p god studieteknikk, du m finne det som passer for deg.Husk at det er viktig v re bevisst og strategisk i egen lesing.

Studieteknikk lesing: Lakrispiper

Klikkar du på lenka" eg forsøker å tegne EU Ukraina Russia på tavla. Startpakka er en nettbasert introduksjon til oppgaveskriving. Men det kan jo eg ha nytte av når eg studerer.

treningssenter

Tekst frå CNN: «Ukraine protests 5 things you need to know» med mine highlights som eg har laga på m (de kan sjå han her, etter at eg har valt «get annotated link, som er ei direktelenke til akkurat min versjon av teksten).Startpakka har også tips til lesing og annen studieteknikk.I staden har eg fått tankane tilbake på innhaldet, målet med det dei skal lære, og så får verktya og arbeidsmetodane kome i andre rekke.

 

Leseplan Dovre - PDF

Still deg et eller flere spørsmål som du skal besvare under lesing.markere og legge inn kommentarar i tekstane sine og lagre dei der.For mange fungerer det å lage seg såkalte reiseruter.