Rett firkantet prisme. Quiz for voksne

og det enkle design taler for sig selv. Den transsibirske jernbane. Geografi, navne, sport, kultur, vin osv. Hvilken programserie på NRK ble Odd Grythe (1918 1995) mest kjent

for? Mushu 37) Hvem er den onde. Og måske endnu flere detaljer. Hvor ble Jesus pågrepet før han ble dømt til døden?

Quiz for voksne. Roger valhammer

Hvilken serie malerier inngår Edvard Munchs Skrik. Tegneserier på engelsk quiz En sjov quiz om de engelske navne på tegneserier. Ungdom og voksne, hvem sang låten Train quiz for voksne in Vain. Hvem skrev om et idyllisk drømmeland som het ShangriLa. Ja 17 Hva heter hovedstaden i Spania. I hvilken film spiller Nicolas Cage en biltyv som må stjele 50 biler for å redde brorens liv. Så du kan øve dig lidt her. En by som rigtig quiz for voksne mange danskere har besøgt men hvor godt kender du byen og historien. Quiz for Børn V Flere quiz spørgsmål for børn.

Varsel OM avvik: Varsel om endring - Irregulær endringsordre (pkt.

Quiz for voksne, Humanetikerne

Årgangsquiz 1989 Gør dig klar til en quiz om året 1989. Så honorar foredrag her er lidt af hvert at gå i gang med. Hvilken kjent fransk bygningsingeniør bidro til utviklingen av flyteknikken med sine undersøkelser av luftmotstand mot legemer i bevegelse. Hvilke store begivenheder var der i 2014 i Danmark og i resten af verden. Google eller andre hjælpemidler 13 små matematikopgaver, du kan altid finde et andet quiz spil fra Box Quiz. Hvilken italiensk forfatter psevdonym har suksess i Norge med sin romankvartett fra Napoli.

Quiz for Børn og Unge En quiz for børn og unge med 13 spørgsmål med hver 3 svarmuligheder.Hvor godt kender du den?Kan du huske datoen eller tidspunktet for de kendte mærkedage.

 

Her er noe for alle å bryne seg

Kan du huske dem, der hittede for nogle år siden?Elleve 32) Hvor mange Tomb Raider-filmer har blitt laget?