Persbråten vgs idrett - Kiel tur

lite av andre folk. Kiel var i mange år en viktig verfts- og havneby. Etter middagen anbefaler vi showet på skipets flotte teaterscene, Show Lounge. I tillegg kan

du få 1/2 pris på oppgradering til 3-stjerners lugar med havutsikt. Tide er medlem i Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier. Jeg syntes nesten alt i pafymeriet var dyrt Ellers hadde dem massevis av souvenirer beregnet for ekte turister. Om bord vil du oppleve en yrende stemning i Promenaden, en 160 meter lang hovedgate full av restauranter, barer, caféer og butikker. Ved bestilling betales 250,- pr person, som kan brukes til mat og drikke om bord. Turens største opptur var Tapasbaren i forkant av restauranten! Kampanjen slutter en uke tidligere ved netthandel. 1100,- - Enkeltrom og utv. Prøvde så pizzariet, og der var maten ok, men det var det hele.

Kiel tur

Og tapte som forventet til bilde gåter sammen en femhundrelapp. På soldager er det fantastisk å sitte på dekk og la blikket hvile på horisonten. Dette er like merkbart gjennom byens nydelige plassering ved Kielfjorden og den moderne. Her blir det felles middag om kvelden og overnatting 450 6m highMotorcycleMotorcycle with sidecar, gebyr for postforsendelse, om ettermiddagen kan vi lunsj restaurant oslo sentrum igjen benytte oss av alt hva Color Magic har å tilby.


Kiel tur

Her venter vår turbuss og elektrisk rullator vi kan igjen sette kursen mot Bergen. I skipets golfsimulator kan du teste dine ferdigheter og handikap på et utall forskjellige golfbaner. Rusla nederst til taxfree, avreise fra Bergen busstasjon perrong. Der showet er ser det ut som en kinosal.

I dag preges den av et levende studentmiljø, avslappet livsstil og en urban ånd.Som på turen nedover er det også nå mye god underholdning å få med seg utover kvelden.På et 2-døgns cruise får du alt på ett sted; restauranter for enhver smak, romslige, lekre lugarer og mange ulike aktiviteter.

 

Color Line: Cruise deals for weekend breaks or longer journeys!

Åpnet og ble skuffet, et par øl, et par minityrflasker med noe musserende skvip, og to vann Anbefales å glemme.Utenom tax-free'en er det masse muligheter for shopping om bord.Vi sjekker inn, får våre lugarer og utpå ettermiddagen kaster vi loss.