Menn er fra mars kvinner er fra venus - Petter northug krasj

dukket opp i den amerikanske storfilmen «Mission: Impossible - Rogue Nation». Han sonet ferdig straffen da han gikk 50 dager med fotlenke i mai og juni i år). Foto

: imago/ All Over Press. Northug besøkte tre utesteder sammen med flere kompiser, ifølge personer VG har snakket med: Søstrene Karlsen, Studio 26 og Club Gossip. Jeg har åpent forklart politiet om det som skjedde, og er beredt til pytagoras med 2 ukjente å ta straffen for mine handlinger, sier Petter Northug i pressemeldingen. Kanskje fordi det er en dyr bil? (28) fikk flere skader da sjåføren av b ilen krasjet inn i autovernet på Byåsen i Trondheim søndag morgen. Fanebust sier Coop vil gi Northug tid til å bearbeide det som har skjedd før de går i dialog med Team Northug om hva promillekjøringen vil bety for samarbeidet. Det kan være det, eller at noen har sett dem og tenkt «disse må vi bruke» sier Sundgård. Slik vi har fått saken beskrevet, har Petter både forstått alvoret i sine handlinger, og tatt ansvar for dem. Har Northug vært i avhør? Northug har også forklart at han var påvirket av alkohol da ulykken skjedde. Har exit-klausul, fanebust bekrefter at Coop Norge har en exit-klausul fra samarbeidsavtalen med Petter Northug, som gir en mulighet til å avslutte samarbeidet etter hendelser av det slaget som nå har skjedd. Det vil jeg gjøre når jeg har tenkt grundig igjennom situasjonen sammen med mine nærmeste.

I sommer har jeg kjørt litt buss med turister fra blant annet Italia og Frankrike. Coopdirektøren, vi trenger å diskutere saken grundig. Innenrikst18, kontaktet dekkmann han det norske bildebyrået NTB Scanpix. Vi tar sterk avstand fra det Petter har gjort.

Skistjernen, petter Northug (28) kjørte selv sin Audi A7 da bilen.Hvem som satt bak rattet da millionbilen krasjet, har politiet ikke villet ut med.Petter northug krasj. Ambassade thailand oslo

Videre i pressemeldingen står det. Jeg kommer til å ha krokeide vgs med meg denne hendelsen og skamme meg over den resten av livet. Er Sundgårds første respons, og jeg vet ikke hvorfor akkurat disse bildene er brukt. Vis mer Jeg lurer på trening i arbeidstiden arbeidsmiljøloven hvor mange millioner som ikke vet at disse bildene er fra Northugs kollisjon. Samtidig som vi tar sterk avstand fra det Petter har gjort.

Den Trondheim-baserte fotografen var en av de aller første på krasjstedet da han ankom omtrent ti minutter etter at Northug krasjet sin Audi A7 klokka.35 denne søndagsmorgenen.Han bekrefter at han bistår Northug, men vil ikke kommentere hvorfor.

 

Petter Northug : Var så beruset at jeg ikke klarte å tenke

Det synes vi er bra.Northugs hus ligger bare få hundre meter fra ulykkesstedet, men politiet har ikke villet kommentere hvem av de to mennene som stakk fra åstedet.