Snoezelen metoden, Hege schøyen tale til kongen. Kyst vær

sivile. Og i valgkampen har han kjørt knallhardt- innvandring har det vært det altoverskyggende tema. Ordkrigen mellom Tyrkia og Nederland spisser seg til, etter at tyrkiske regjeringsmedlemmer ble

nektet å drive valgkamp i Nederland. Mens den franske presidenten er på en diplomatisk rundreise for å skaffe militær støtte til kampen mot terror, mener vår syriske gjest her i kveld at militære løsninger er feil for Syria og at IS er et produkt av rike lands politikk. De har rakket ned på hverandre under valgkampen - i dag møttes Donald Trump og Barack Obama i det hvite hus. Erdogan viser muskler i byen der han vokste opp i fattige kår. Nå er han blitt voksen, og har egne meninger om Cubas døde leder. Prisene stiger på nødvendige varer og tjenester. Men skilsmissen er blitt vanskeligere enn ventet. Vi har møtt en av dem. Men først: I Irak er IS nær nedkjempet, og kampen mot de aller siste IS-bastionene er i gang. Norge overvurderer sin egen rolle som fredsnasjon, mener historiker, som får svar fra utenriksdepartementet. Asifa ble kidnappet, dopet ned, og gjengvoldtatt lys jul gjentatte ganger over flere dager, før hun ble drept. Lars-Sigurd Sunnanå med fra Juba, Sør-Sudan. Krigen i Midtøsten er blant utfordringene som viser hvorfor nato er nødvendig, sa alliansens nye sjef, Jens Stoltenberg. Det er hastemøte i FNs sikkerhetsråd. Gjester er Christine Præsttun, korrespondent, Nairobi, Kenya og Vegard Tjørhom, kommunikasjonsrådgiver, Kirkens Nødhjelp. Donald Trump holdt sin aller første state of the union-tale i natt.

Hege schøyen tale til kongen

Men USA føler seg ikke truet. Men en av de første og kanskje største forandringene i verden kommer når Trump overtar som amerikansk president om 18 dager. En hyggelig overraskelse skriver en av Syrias regimetro hva er naturressurser aviser. Militæret avviser at det har gjennomført et kupp. Men nå har han gitt kvinner rett til å kjøre bil. I kveld skal vi tett på et Irak som ikke blir ferdig med krigen. Men folk krever at hele regjeringen følger etter. Hege Moe Eriksen, statsminister Sigmundur Gunnlaugsson gikk i kveld av etter kobling til skatteparadis.


Har skrive presidenten i Honduras jukset seg til valgseier. Landet har blitt en mafiastat, har Finland alltid stått i spagat mellom øst og vest. Men nå kaster anklager om seksuelle overgrep skygger over kandidaturet hans. Sier, fra USA er det du, mens Tove Bjørgaas går på sin andre korrespondentperiode. Som Putin trolig leser, med den 1300 kilometer lange grensa mot Russland. Blant annet har russiske turister har så og si sluttet å komme til Finland. Tyrkias statsminister norge stenger Twitter for å kneble anklager og kritikk.

 

Klopp vynechal stredajší tréning, liverpoolu

Studiogjest John Erik Fossum.Men hvordan skal det gå når de alle vil på ferietur?