Ihus eiendomsmegling: Bruke bsu til annet enn bolig. Uregelrette verb engelsk liste

er ny eller brukt, bare du oppretter BSU før du erverver og tilflytter boligen. Er det noe problem? Innestående på BSU-kontoen kan benyttes til egenkapital og/eller betaling av renter

og avdrag på lån til den faste boligen. Står du uten oppsparte midler på BSU før nyttår, kan det til og med lønne seg å ta opp forbrukslån for å finansiere BSU. Kan jeg foreta ytterligere innskudd da? For hver tusenlapp du sparer, sponser staten deg med to hundre kroner igjen på skatten, i tillegg til at du får knallgod rente i banken med BSU, sier forbrukerøkonom Linda Tofteng Eliassen. Kan jeg føre disse fradragene over til påfølgende skatteår? Hva sier du til en innskuddsrente på 5,1 prosent? Hovedregelen i BSU-ordningen er imidlertid godt kjent: At du hvert år frem til og med det året du fyller 33 år kan spare inntil 25 000 kroner, og få et skattefradrag på 20 prosent av spart beløp. Det er nemlig det du kan få hos de beste BSU-bankene. For å få det maksimale skattefradraget, 5 000 kroner, må du i 2017 minst ha en lønnsinntekt. Jeg hadde spareavtale med fullt sparebeløp i fjor (20 000 kroner). Du velger selv hvor mye du vil spare hvert. Eksempel: En person som i 2017 har en lønnsinntekt på 75 000 kroner, og har 5 000 kroner i renteinntekter fra BSU-kontoen. Hvis ikke, må du tilbakebetale det du har fått i skattelette på det du har satt inn på kontoen. Ja, så sant tomten du kjøper skal bli din faste bolig. BSU-kontoen må være opprettet før boligen er ervervet (kjøpt, arvet eller fått i gave) eller bygd. Det står kr 50 000 igjen på kontoen. Kan jeg bruke oppsparte midler på BSU til nedbetaling av boliglån? Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Om du så bare har satt inn et par kroner, så må sparingen komme før kjøpet av boligen.

Bruke bsu til annet enn bolig: Veikro biri

2 prosent, har skattyteren ikke brukt noen del av innskutte beløp i samsvar med vilkårene for anvendelsen. Kan du ikke bruke BSUpengene til bygging av garasje. Dette gjelder også for skattefradrag knyttet til sparemidler som fortsatt står inne på kontoen. Og at totalt innestående på BSUkontoen ikke kan overstige 300 000 kroner eksklusive hva skjer 2017 opptjente renter.

Det Viken imidlertid kan bruke, bSU -midlene til, annet enn til kjøp av ny bolig, er å betale ned eksisterende boliglån.Nordmenn plasserte ifjor 4,8 milliarder kroner.BSU, ifølge Statistisk sentralbyrå.


Bruke bsu til annet enn bolig: Kondomeriet østersund

Regnes dette også førerkort norge som ny bolig. Maksimalt innbetalt sparebeløp totalt, det betyr at når du tar ut penger fra BSUkontoen. Opprett BSU nå få 500.

 

Bruke opp, bSU -sparingen - Slik kan du bruke, bSU - etter

Men du kan fortsette å BSU-spare selv etter dette, såfremt du ikke foretar uttak fra kontoen og du fortsatt er innenfor maksimal sparegrense og alder (33 år eller yngre).Av det totalt innbetalte sparebeløp, vil det da være kr kr 65 000 kr 35 000 som ikke er benyttet etter vilkårene.Men den dagen du bruker pengene må de gå til boligformål i henhold til de regler som gjelder for uttak.