Matematikk påbygging aschehoug: Russiske presidenter

mitt livs mål å gjøre alt som er mulig for Russland, sa Vladimir Putin (65) da han i dag ble innsatt som president for seks nye. Den storslåtte seremonien

fant sted i den overdådig pyntede Andrejev-salen i Kreml. Putin fikk nesten 77 prosent i presidentvalget i mars, og internasjonale valgobservatører sa at valgfusk ikke var et omfattende problem denne gangen. Senere på en pressekonferanse ba Kaczyinski EU om å la hendelsen få konsekvenser. Moskva (Aftenposten Avgraderte referater fra president Bill Clintons hemmelige arkiver kaster lys over hva som gikk galt mellom Vesten og Russland. Hans styre har blitt stadig mer autoritært i løpet av denne tiden. Han kneblet den politiske opposisjonen, og har i realiteten ingen politiske utfordrere. Bilene med de to presidentene nærmet seg grensen til den georgiske utbryterregionen da de ble tvunget til å snu av varselsskudd. Putin blir kritisert for å ha gjort for lite for å gjøre landet mindre avhengig av eksport fra olje og gass. Verdenshistorien var i ferd med å ta en alvorlig u-sving da en sliten og syk president Boris Jeltsin møtte USAs president Bill Clinton i Istanbul i november 1999. Det samme med forsvarsminister Sergej Shoigu og Moskvas borgermester Sergej Sobjanin. Den russiske grunnloven sier at en president bare kan sitte i to sammenhengene perioder, som nå er to ganger seks. Dette viser at vi har å gjøre med uforutsigbare mennesker. President Saakashvili sa etterpå til journalister at skuddene «åpenbart var ment som en provokasjon». Alt avhenger av Putin, det er nå 18 år siden Putin overtok makten i Russland. Men Igor Setsjin som leder det statlige oljeselskapet Rosneft, blir nevnt. Dette er nok et eksempel på ønsketenkning fra Georgias side, sier Grigory Karasin, en russisk viseutenriksminister, til nyhetsbyrået. Ifølge det georgiske innenriksdepartementet ble de avfyrt fra et russiskkontrollert område. Han lot staten overta alle de viktigste TV-stasjonene. Foto: Alexander Zemlianichenko / AP President Bill Clinton skåler for den russiske presidenten Boris Jeltsin under en middag i Fasettpalasset i Krem. Etter den revolusjon i 1917 ble Sovjetunionens kommunistiske parti tildelt humanistforbundet vielse en «ledende rolle» som styrende organ i Sovjetunionen. Ifølge nyhetsbyrået Reuters sier kilder i det russiske maktapparatet. Det, russiske, visum center vil vejlede Dem og give råd under behandlingen af Deres. Moskva (Aftenposten Avgraderte referater fra president Bill Clintons hemmelige arkiver kaster lys over hva som gikk galt mellom Vesten og Russland. I morgen begynner den største russiske militærøvelsen på nærmere. We would like to inform you that visa. Vi starter helt fra bunden af med det russiske alfabet; men allerede fra første). Ulike måneder har en annen mengde dager, og det er vanskelig å huske hvor mange dager er i hver måned.

Russiske presidenter, Tom sandberg halden

Understreket Putin i sin tale grimstad i dag. Ville nok vedkommende blitt sett på som en kronprins som ble gjort klar til å overta makten på et senere tidspunkt. Statsministeren fortsetter, gjorde han det kjent at Dmitrij Medvedev får fortsette som statsminister. Hvis Putin fortsetter ut denne perioden. Vil han da være 71 år gammel.

I 2008 tok han en pause som vikarbyrå skien statsminister for å kunne komme tilbake som president i to nye perioder. Hans harde politikk overfor vestlige land er noe russerne liker. Jeg angrer ikke på den turen langs den mørke veien.

 

Liste over Russlands presidenter, wikipedia

Skuddene ble ifølge vitner avfyrt fra en vaktpost, da følget med presidentene var på vei ut av bilene,.Russerne er svært spente på om de vil få det bedre i Putins fjerde presidentperiode, eller om det igjen blir nokså tomme løfter.