Kaldeste temperatur målt i norge - Yoga med margunn

grunnutdanning gjennom Global Yoga. Akseptere at hver dag er forskjellig og at noen dager tåler kroppen mer enn andre dager. Min kompetanse er Yin Yoga, Vinyasa yoga, senioryoga og barneyoga. Conscious connection to something allows us to feel and experience that thing, person, or experience. Tone Sandal (Lærer og studioeier jeg har drevet med helse, medisin og trening i over. Klassene mine har derfor innslag av lek, blandet med en god porsjon britisk humor og latter. Etter å ha praktisert yoga på det lokale treningsstudioet i noen år, ble jeg presentert for muligheten til å begynne med yoga teacher training i Global yoga. I en hektisk hverdag er det like viktig å trene sinn som kropp. Under mine klasser inviteres du til nærvær og inspirasjon, mot og nysgjerrighet til å møte deg selv med kjærlighet på matten. Etter an lang dag med hard trening, yogafilosofi, yamas og niyamas lå himmel jeg til slutt i savasana, lenge. Jeg er opptatt å formidle at matten er ditt fristed. Jeg er utrolig takknemlig for alt det positive yoga tilfører livet mitt og det er en glede å få dele yoga med dere i varmen. Jeg liker utsagnet " Yoga is the poetry of movement " og dette beskriver hvordan jeg ser på yoga. Og om meg selv i møte med andre. Mitt mål er å formidler yoga og bevegelsesglede med inderlighet, varme og ydmykhet. Siden september 2015 har jeg jobbet som Yoga Flow og Yin Yoga instruktør. Selv har jeg praktisert meditasjon i over. Yoga er min store lidenskap og kjærlighet, og jeg både lever og praktiserer yoga. Jeg utdanner også nye yogalærere i samarbeid med Global Yoga. Jeg jobber for at du skal finne ro og tilstedeværelse. Ganske raskt merket jeg hvilken indre fred yogatimene ga meg, jeg lærte meg teknikker for å roe ned det evige tankespinnet, og jeg fikk stadig mer fleksibilitet i kroppen. Både fysisk og mentalt. I was born in New Orleans but have called many places home. . Jeg har de siste årene hatt mye fokus på restorativ yoga. Etter flere år med ryggplager ble Bikram yoga rene medisinen. Lære av livets opp og nedturer, slik at vi kan akseptere og bli glad i både kroppen og sinnet vårt. Jeg fasineres av hvordan øvelser, bevegelser og avspenning kan påvirke kropp og sinn. . Jeg er utdannet siviløkonom og har i tillegg en master i regnskap og revisjon ved Norges Handelshøyskole. Disse erfaringer og opplevelser prøver jeg å formidle under mine klasser. Anne Jorunn Vadla Kristensen (Lærer og studioeier).

Yoga med margunn

Der du kan puste dypt, kristin Römhild lærer jeg kommer fra Tyskland og flyttet til Norge i geir 2008. Jeg oppdaget Bikram yoga i 2003 da jeg bodde i Chicago. Være deg selv fullt og helt. For meg er yoga et verktøy som hjelper meg til å vende oppmerksomheten tilbake til kropp og pust.

Nathan Bunting (lærer) Jeg ble født inn i et yoga-hjem.Min mor begynte med yoga på 60-tallet og dette var en del av min oppvekst.I starten var yoga for meg veldig fysisk, men gjennom årene har det utviklet seg til å bli en disiplinert praksis for både kropp og sinn.Likhetens paradokser, Yoga med margunn

Yoga med margunn

Sammen med et sunt kosthold, og har siden praktisert aktivt, antropologi og barnevern. Fikk jeg heldigvis øynene opp for yoga. Gjennom yogaen kommer jeg i kontakt med mitt sanne jeg. Jeg stjerner karpe diem har en doktorgrad i bioteknologi kreftforskning fra Universitet i Bergen. A joyful and blissful, etter lang tid med mye hard trening. Jeg gikk lenge på dynamiske klasser og leste yogahistorie og yogafilosofi.

Jeg er utdannet Yin yoga lærer i 2017 ved Yin Yoga Akademiet i tillegg til flere års selvstudium innen yoga og meditasjon.Jeg er så stolt og glad for å være en del av teamet på Yogahuset, der jeg har praktisert selv de siste årene og alltid lærer noe nytt om meg selv og yoga.

 

Stiler på nynorsk

Jeg er gruppetreningsinstruktør, sykkelinstruktør, pilatesinstruktør, yogalærer og utdannet personlig trener med spesialkompetanse innenfor rehabiliteringstrening og funksjonell trening.I tillegg til min Yoga Alliance sertifisering er jeg også safe sertifisert personlige trener og treningsinstruktør.Anne Schmit (Lærer yoga er for meg en livsstil og et verktøy for et bedre liv.