Sko vektløfting - Tavla osloskolen

enn at de fleste fikk med seg det viktige faglige innholdet som ble presentert tidligere på dagen. Dette hadde vi alle godt av! Utrolig artig og treffende tema. Kvadrat

Kjøpesenter Bent. Dir/CEO M: Toyota Bilia AS Jeg har vært med på mange foredrag og kick-off stunts, men dette er noe av det beste jeg har sett. På vegne av hele organisasjonen tusen takk! Betydningsfullt budskap «humres inn» i på en genial måte. Kommentarene tyder på at du ikke bare fikk oss til å fettforbrenning vri oss i latter, men at vi også fikk et godt faglig utbytte. Det var kjempeflott at alle de momenter vi etterspurte på forhånd ble bakt inn i foredraget på den måten de ble. . Oiid AS Grunnskole Høgskolen i Østfold Kun intern Blue evaluering Universitetet i Agder Kun intern Bokbussen søke H Aschehoug Co W Nygaard AS Grunnskole Bokskapet ved OsloMet Høgskolen i Oslo og Akershus Kun intern Bolk Kopinor Universitet og høgskole BrettBoka - Digitale lærebøker fra alle forlag. Dette ble gjort på en positivt provoserende måte som fikk alle til å le og nikke gjenkjennende. Henrik Aase inspirerte oss til å se hverandre med positive blikk og entusiasme. I tillegg har Henrik en form som treffer alle og med masse humor og selvironi ble det både lærerikt og morsomt! Dagen ble drevet fram, og innslagene ble bundet sammen slik at vi unngikk dødpunkter og langdrag. Jeg kommer aldri til å utsette ting igjen, nå skal jeg si stopp eller kjør.

Victoria Ellis Det Norske Veritas Certification AS Mars 2011 Det Norske Veritas Industry Norway Henrik Aase tok oss med storm. Fikk noen av oss i høst gleden av å se og høre Henrik Aasen innta scenen i Grieghallen. Men også vise studenter ved andre linjer på skolen nye perspektiver på varehandelen. Ekeberg Skole Henrik, han var morsom og inspirerende har slått i hjel en burding i dag og startet dagen med en løpetur Jeg var kjempetrøtt etter å ha måttet stå opp grytidlig pga reisetid 6 poeng, psykisk helse Som en del av Bergen Kommunes nærværsprosjekt. Dette bidro til en fantastisk start og en strålende avslutning på en ellers meget vellykket samling. Dette er andre gangen vi arrangerer VHD og formålet var ikke bare å gi ny kunnskap til varehandlesstudentene. Du skapte et forbilledlig inntrykk med ditt foredrag.

tavla osloskolen

Samtlige har fått påfyll av positiv energi. Kjempefint, ntnu ntnu, så humoristisk og så enkelt når det gjelder et så viktig tema. For et inspirerende og morsomt foredrag som også var til ettertanke. Med en god likevekt mellom alvor og humor. Perfekt oppkjøring til julebord hvor i vår vår virksomhet. Traff godt i forhold til tematikken vi jobbet med.

Peer Chr Anderssen Director of Operations Det Norske Veritas Industry Norway DNB Henrik Aase var et fyrverkeri; sprudlende, entusiastisk, engasjerende, humoristisk både til glede i nuet og til inspirasjon og ettertanke fremover!Utfordringa vår er å halde bodskapen levande, men med slagordet Ja, vi skal får vi ikkje tilbakefall.Vi har alt i alt vært meget fornøyde med fleksibiliteten og hvor imøtekommende Henrik har vært når det i forkant ble endringer i skjemaet.

 

Lille, La plus belle capitale du Nord Pas de Calais

Bodskapen var formidla på ein artig måte, det var ei god fellesoppleving.Lattermusklene fikk virkelig trimmet seg, og da vi oppsummerte i kollegiet etterpå, merket vi at både humør og sjølinnsikt allerede hadde steget et par hakk Per Lunde Kirkekretsen skole i Ringsaker Kjentfolk AS Vi anbefalte Henrik Aase til en av våre viktige kunder og har.Henrik Aase har et frodig kroppsspråk og masse humor når han  synliggjør hvilke faktorer som kan bidra til suksess.